TEVREDEN KLANTEN

DNM Interim Goes   |   Mondia Scholengroep Vlissingen - Middelburg   |   De Vurssche in Axel   |   Tandartsenpraktijk Otheense Kreek Terneuzen   |   Stichting Ozeo Vlissingen   |   Waterschap Scheldestromen Middelburg   |   Massageopleiding Esoterra Utrecht   |   Dethon Integratie Terneuzen   |   Emergis: Veilige Opvang Zeeland   |   Gemeente Terneuzen   |   Buijze Kapsalons Terneuzen   |   vdW Subsidiedesk Terneuzen   |   ROC Contract Terneuzen   |   SCALDA - THOP-klas   |   SCALDA Terneuzen -  Project Enjoy   |   Allévo: Passie en plezier-dag Goes

KLANTERVARINGEN & REVIEWS

"In de Week van de loopbaan bij Waterschap Scheldestromen werden er diverse workshops georganiseerd. Bianca heeft met groot enthousiasme haar workshop “Doelmatig werken kan je leren” aan verschillende groepjes medewerkers gegeven. De deelnemers kregen haar boek als naslagwerk mee naar huis. Daarnaast kregen de deelnemers veel tips die niet alleen in het werk maar ook in privéomstandigheden zeer bruikbaar zijn.”
Mevr. A. Damming – HRM Waterschap Scheldestromen Middelburg

"In de periode dat ik met Bianca mocht samenwerken heb ik haar ervaren als een uiterst gedreven, professioneel en positieve persoon. De zorgvuldigheid, de structuur maar vooral haar eigen persoonlijkheid hebben een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling en professionalisering van ons bedrijf.
Met als voornaamste wapens, menselijkheid, normbesef en teamwork heeft ze mensen kunnen inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen. Ook mij persoonlijk heeft ze geraakt en mij met momenten doen beseffen welke rol ik te vervullen had.

In mijn inmiddels brede carrière, maar ook in lengte van jaren, ben ik weinig mensen tegen gekomen die met een dergelijk positieve gedrevenheid en optimisme professioneel iets kunnen betekenen. Bianca is iemand waar velen een voorbeeld aan mogen nemen".
Rob van de Velde - Voormalig CEO Recreatiecentrum Pannenschuur

Bianca heeft met mij samengewerkt bij vdW Subsidiedesk.
Bianca is zeer prettig en duidelijk in haar communicatie.
Afspraak is afspraak, daar houdt zij zich aan. Ook als dat betekent dat er in de avonden of in het weekend gewerkt moet worden. Bianca weet mensen voor zich te ‘winnen’ door haar eerlijke en open benadering.
Zij maakt hierin geen onderscheid tussen mensen, zij zit net zo makkelijk aan tafel bij een hoge pief bij defensie.
Bianca komt snel tot de kern waar het om gaat, schuwt confrontaties niet maar heeft hierbij altijd een groot zelfreflecterend vermogen.
David v.d. Windt - Directeur vdW Subsisiedesk https://vdw-subsidiedesk.nl/

"De Splenter schoenen wil graag als referentie dienen voor BriljansS*. Bianca heeft ons enorm geholpen met inzichten rondom het functioneren van onze medewerkers. Tevens heeft ze ons goed op weg geholpen met sollicitatiegesprekken en functioneringsgesprekken met bijhorende werkmappen en dossieropbouw. We maakten in een zeer korte tijd een flinke stap vooruit".
Frank de Splenter - Directeur

Bianca heb ik, lang geleden, leren kennen tijdens haar HBO Sociale Opleiding in Breda.
Zij maakte grote indruk op mij, andere collega’s en medestudenten, omdat zij, in en naast haar studie, de moed had de zware ballast van haar opvoeding actief te doorbreken. De invloed van haar indringende ervaringen met geweld en de dwingende aanwezigheid van haar broer heeft zij grondig onderzocht en de mogelijkheid om deze pijn te verwerken gevonden.

Uit onze contacten na haar opleiding blijkt dat zij tot nu toe deze ontwikkelingsweg naar steeds grotere autonomie is blijven volgen. Niet alleen omwille van zichzelf maar ter wille en samen met anderen. 
Haar begeleidingsactiviteiten en publicaties getuigen daarvan.
Frans Jespers, voormalig docent filosofie en psychopathologie HBO Breda

Ik heb zowel zakelijk als privé ervaring met Bianca. Het eerste wat ik mij opkomt als ik aan Bianca denk is haar humor, eerlijkheid, focus, professionaliteit en warmte. Of je nou werkt met Bianca, haar client bent of privé met haar omgaat, het maakt niets uit; je krijgt altijd 100% Bianca. Zowel zakelijk als privé is Bianca een verrijking voor mij.
S. uit Schiedam

Als ik aan jou denk dan zie ik een sterke vrouw, een liefhebbende echtgenote, een moeder die er altijd is voor haar kinderen, een dochter die goed is voor haar (schoon-)moeder, een vriendin, een onderneemster (uit mijn mond een compliment!), initiatiefvol, creatief, een schrijfster, iemand die het leven pakt, stabiel, warm, betrokken, positief en optimistisch, een luisterend oor, betrokken en altijd goedlachs!  David

Ik leerde Bianca kennen als betrokken vrouw bij een coachingstraject voor vrouwen uit de vrouwenopvang. Bianca is een intelligente, gevoelige en open vrouw die op een hele prettige manier met mensen omgaat. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen en krijgt daardoor veel mensen mee in haar projecten en ideeën. Door haar enthousiasme ben ik destijds als coach gestart bij dit project en ik heb hier geen moment spijt van gehad! Ester

Als ik bij Bianca ben geweest kom ik heerlijk ontspannen, opgeladen en vol nieuwe inspiratie weer thuis … in 1 woord … GENIETEN!!!  Sylvia

In veel momenten was jij het luisterend oor... je gaf tips en wist me weer een heldere kijk op dingen te geven. Weer leren luisteren naar je eigen ik. Die door al de drukte en hectiek in ons leven soms vergeten wordt. Maar als je dan weer de tijd neemt en naar jezelf luistert weet je vaak weer wat te doen.
Wat zou je echt graag willen... hoe wil je dit realiseren en wat houdt je tegen...? Door dat duidelijk voor jezelf te krijgen zorgt ervoor dat je stappen vooruit kunt maken. Binnenkort maak ik zelf ook een grote stap. En die heb ik mede dankzij jou durven zetten. Denk niet in problemen maar in oplossingen!
Bedankt Bianca ik hoop dat ik nog lang deelgenoot mag zijn van jou mooie ideeën.
Miranda

Een prachtig mens die mij heel erg geholpen heeft bij het ontdekken van mijn kwaliteiten (waar ben ik goed in, mag ik daar ook trots op zijn e.d. ). Met behulp van de SENSI therapie heb je een zwaar gevoel bij me weggenomen; een gevoel dat ik al jaren onbewust diep in mijn hart met me meedroeg.
Anneke

Je bent een mooi mens en je doet hele bijzondere dingen. Je hebt mij met de Sensi-behandeling super geholpen en ik kan je aan iedereen aanraden (en dat heb ik al gedaan) Maar ook je positieve houding naar mij en anderen. Je bent voor mij een inspiratiebron.
Liefs Kim

"Na drie gesprekken was het voor mij duidelijk welke kant ik op moest! Het is de manier van vragen stellen en het steeds opnieuw laten zien, waar ik mee bezig was, waardoor ik in dezelfde valkuil stapte. Ik heb een keus gemaakt en dat duwtje in de rug, de vragen en de gesprekken hebben mij hierbij geholpen. De kleine investering heeft mij veel geld bespaart op de langere termijn!
René

DAG-training "De mens achter de massage-praktijk"
Thema's: keuzes, doelen, belemmeringen en weerstanden, oplossingsgericht kijken en time-management www.massageopleiding-esoterra.nl

"De manier waarop jij informatie overbrengt is Top. Het is interactief, beleven, ervaren, voelen, luisteren; alles in één. Door deze manier van training geven, kan iedereen op zijn/haar eigen manier de stof tot zich nemen en ermee aan de slag gaan. Ik had hele andere verwachtingen voor aanvang van de les (praktische tips/handvatten) maar heb er iets ander voor terug gekregen (zelfinzicht) wat veel belangrijker is en mij daardoor juist die handvatten geeft, die ik nodig heb. Bedankt!

Fijne leerzame les. Veel te weten gekomen. Vergeten ideeën komen op of terug. Praktische tips gegeven om beter inzicht te geven in je doelen en om deze te bereiken. Doelen zijn weer tastbaar geworden.

Duidelijkheid! Je kunt goed samenvatten, geeft leuke opdrachten met goede mix van praktisch en theorie. Leuke verrassende oefening rondom op je doel afgaan. Erg vermakelijk en confronterend.

Had veel praktische tips verwacht en misschien van extra! Uiteindelijk bestond de hele dag uit het “mooie” extra wat ik had verwacht!

Dat je het verhaal heel ontspannen en met passie vertelt en uitlegt. Je maakt het persoonlijk. Ik heb genoten van de dag.

Goede en fijne lesdag. Bewustwording van jezelf, maar ook van datgene waar je mee bezig bent. Duidelijk! Overgebracht.

Een inspirerende dag, goed gestructureerd, duidelijk verhaal, verrassende ontdekkingen gedaan.

Fijne energie, duidelijke en heldere communicatie, goed tempo, mooie inhoud en inspirerend persoon.

De tips over acties, kortingsacties, en het inzetten van hulpbronnen, je duidelijkheid en vastberadenheid!

" Ik ben nog helemaal bij aan het komen van mijn "kleuren-ervaring" van afgelopen week. Na ons gesprek over de invloed van kleuren heb ik de volgende dag je advies opgevolgd en wat denk je? Ik krijg gelijk een geweldige nieuwe baan aangeboden als Jobcoach! Dus niet zomaar een baan, maar eentje die me perfect op het lijf is geschreven. Ik ben je heel dankbaar voor het 'gekleurde gesprek' en ga het zeker meer gebruiken. Tom


" Bianca is in staat je in korte tijd te confronteren met jezelf, je aan het denken te zetten en je nieuwe inzichten te geven. Ze werkt heel doelgericht met een vaste aanpak, dat geeft vertrouwen en maakt duidelijk wat er gaat gebeuren." P
 

Waarom had ik Bianca nodig?
Ik was heel onzeker over mezelf en werd ook een beetje gepest. Omdat ik pukkels heb, ben ik anders dan andere mensen, veel minder goed, dacht ik altijd. Ik zat ook steeds met de vraag in mijn hoofd van: ‘wat zouden anderen van mij denken???’. Dat moest er echt uit. Mijn moeder merkte het ook wel thuis: ik gedroeg me anders dan normaal. Ze had gehoord via via dat er iemand was die mij wel zou kunnen helpen.

Hoe gingen de lessen? Bianca werd ingeschakeld en ik voelde me steeds weer een beetje zekerder. We werkten met kleuren, dat vond ik wel prettig. Ook deden we spelletjes en oefeningen. Natuurlijk kreeg ik ook opdrachten om thuis te maken. Als ik iets niet prettig vond om te doen mocht ik dat gewoon zeggen, dan bedacht Bianca iets anders waar ik me wel prettig bij voelde. We praatten nooit over negatieve dingen, alleen als ik er over wou praten, of ergens mee zat.

Wat er veranderde aan mij? Er veranderde heel veel aan mij, zoals: Ik werd steeds zekerder van mezelf, mijn haren gingen van voor mijn ogen en ik leerde de positieve kanten van mezelf te kennen. Bianca heeft me super goed geholpen en is ook een top coach!! Ze helpt je echt bij alles. Als je met iets zit kun je haar gewoon bellen!! Ze is betrouwbaar, super aardig en altijd heel vrolijk gekleed. Bianca inschakelen is echt de moeite waard!!!
Jaimy (brugklasleerling)


"Waarom ik heb gekozen voor BriljansS* en indien nodig er weer voor zou kiezen!!"

Ongeveer een jaar geleden werd het ineens erg onrustig op mijn werk. Het hoofd van de afdeling, had ineens een andere functie aan genomen binnen de organisatie. Toen ik terug kwam van vakantie, was de administratieve kracht (die al lange tijd, en met volle tevredenheid) via het uitzendbureau óók niet meer werkzaam op de afdeling. Nog geen uur terug van vakantie kreeg ik te horen dat ik, per direct, niet meer in mijn functie werkzaam was. Mijn wereld stortte in. Ik had een geweldige functie, die ik vele jaren met veel plezier vervuld had, en nu viel mijn hele leven en toekomstdroom in stukken.

De eerste periode na dit bericht heb ik gebruikt om te herstellen van de klap die ik toen te verwerken kreeg. Ik vertelde mijn verhaal aan vrienden en bekenden, die allemaal even verbaasd waren als ik zelf. Ook kwam ik in contact met mensen die ongeveer soortgelijke ervaringen hadden. Velen reageerden, maar het heeft zo moeten zijn, het is niet voor niets geweest. Zeker die eerste maanden, kon ik me daar helemaal niet bij voorstellen.Na een paar maanden kreeg ik een tijdelijke functie, het was vakantietijd, en zo kon er een bespaard worden op een vakantiekracht. Het hebben van een functie, was al een grote stap voorwaarts, maar gaf me nog niet de voldoening die ik in mijn vorige functie had.

Mijn grote vraag was: WAT WIL IK NU?? Via mijn vriendin werd ik geduid op Bianca Janssen van BriljansS. Vanuit Werk.nl werden mensen daar wel eens naar door verwezen om ook uit te vinden wat ze zouden willen gaan doen in de toekomst. Volgens haar werden er goede resultaten behaald, en het zou zeker ook iets voor mij zijn. Ik heb even getwijfeld, ik was bang, voor het onbekende en wat zou er nog allemaal boven komen drijven?

Nadat ik de website binnenste buiten had gekeerd, heb ik toch een afspraak gemaakt met Bianca. Op van de zenuwen ben ik naar de eerste afspraak gegaan. Die zenuwen waren binnen een paar minuten helemaal weg. Het voelde veilig, al hoewel ik nog niet wist wat er verder allemaal zou gaan gebeuren. In de eerste sessie heb ik uitleg gekregen over de werkwijze van BriljansS*, en heb ik natuurlijk ook mijn verhaal gedaan. Die eerste sessie vloog voorbij, toen ik buiten stapte wist ik: Dit komt goed, dit gaat me heel veel opleveren.

In de periode voor de volgende bijeenkomst heb ik vaak terug gedacht aan de eerste keer, en heb ik wat hoofdstukken uit het boek door genomen. Deze hoofdstukken hebben me toen ook aan het denken gezet. Tijdens de 2e bijeenkomst hebben we besproken wat er met mij na de 1e keer gebeurd is, en hoe ik me voelde op dat moment. De resultaten van dit gesprek waren de basis voor de verdere sessie van die dag. Er kwamen kaarten op tafel, met daarop kreten die betrekking hebben karaktereigenschappen. Uiteindelijk gaven deze kaarten een goed beeld van mijn eigen karakter. Het is dan toch net anders dan ik zelf bedacht had. Niet echt schokkend, maar wel verhelderend. In andere sessies is er veel gesproken over werk.

Wat zou je graag doen op je werk, of welke taken zou je graag in een mogelijke nieuwe functie willen hebben. Ook hebben we het gehad over mijn sterke en minder sterke kanten. Beide series maakten dat ik weer een paar zaken had om hierover na te denken, maar ook om met deze informatie aan de slag te gaan. Kijken hoe ik mijn zwakke punten kan verbeteren, en zijn mijn sterke punten goed zo als ze zijn of moet daar misschien een scherp randje af. Ik moet zeggen dat ik dit alles wel altijd als positief ervaren heb.

Een opdracht, die ook in het boek staat was: Vraag eens aan mensen (vrienden, bekenden) in wat voor soort werk die vinden dat jij het beste past. De feedback van deze mensen en mijn bevindingen bij BriljansS*, deden voor mij de puzzel oplossen. Alle stukjes vielen toen perfect passend in elkaar. Ik wist/weet hoe ik verder wil in mijn loopbaan.

Mede door de ondersteuning en support die ik van Bianca, BriljansS* kreeg, ben ik er uit en heb ik mijn loopbaan weer op het spoor. Mijn keuze is duidelijk. Bianca duidde mij op een vacature in de krant, solliciteren diende per mail te gebeuren. Ik heb een mail gezonden, en ben ondertussen uitgenodigd voor een 2e gesprek op deze vacature. Ik heb de baan nog niet, maar ik weet zeker dat als het bij deze vacature niet lukt, het zeker op korte termijn bij een andere vacature gaat lukken. Als ik mensen in mijn omgeving tegen kom die even niet weten hoe ze verder moeten, zal ik ze zeker aan raden om eens contact op te nemen met BriljansS*. Ik zal ze dan in ‘geuren en kleuren’ vertellen wat het mij heeft opgeleverd.

Laatste wijziging: 27-09-2023
© Bianca Janssen 2023-2025
Prestatiecode:
24500: Psychotherapie
24513: Lichaamsgerichte psychotherapie

Privacy & disclaimer Alg voorwaarden KvK 220 579 47 | BTW-ID: NL001770637B82